Uutiset 

Satu Drufva Tampereen taidemessuilla Valokuvakeskus Nykyajan osastolla

Satu Drufva Nonnista on mukana Tampereen taidemessuilla 4.-6.10.2013 . Valokuvakeskus Nykyajan osastolla (E126) Sadulla on myynnissä yksi valokuva Pilvenpiirtäjä –teossarjasta. Teos on Galleriataulu kokoa 80x60cm. Galleriataulussa kuva tulostetaan alumiinilevylle ja sen päälle kiinnitetään akryylilasi. Tuloksena on valokuvataulu, jossa on kirkkaat värit, syvyyttä ja loistokkuutta.

“Esillä oleva Auringonkajo -valokuva on otettu Kallioniemessä, Laukaalla. Kallioniemen auringonlaskut ovat erityisen ihmeellisiä. Monina kesäiltoina olen ihmetellyt järven toiselle puolelle laskevaa aurinkoa, joka ilta erilaisena punertuvaa taivasta ja veden pintaan kuvastuvaa värien, valon, pilvien ja kajon leikkiä. Tästäkin kuvasta löytyy minua kiehtova kuvauskohde – pilvet!  Pilvet ovat joka hetki erilaiset ja erityisesti aamu- ja iltavalo kajastuu pilvistä ihmeellisesti. Pilvenpiirtäjän (tai valokuvaajan) työ vaatii hetkessä elämistä ja näkemistä: se hetki, se valo, ne pilvet. Klik! Nämä hetket ovat ainutlaatuisia.  Näistä kuvista löytyy levon lähde ja voimaa myös harmaina talvipäivinä.  Tittelini voisi olla vaikka Pilvenpiirtäjä, Satu kertoo.

Pilvenpiirtäjä sarjan kuvia http://satudrufva.wix.com/portfolio

« takaisin